'it's all about quality time' ...
let me show you'

Thomas Haukes

Thomas Haukes ontwerpt interieurs. Stijlvolle leefruimten, waar mensen gelukkig van worden. Opdrachtgevers in binnen- en buitenland laat hij warm lopen voor zijn volstrekt eigen kijk op interieur. In de ontwerpen lopen gebruiksruimtes regelmatig in elkaar over. Met verschillende functies, materialen en kleuren maakt Thomas unieke combinaties, perfect afgestemd op de ruimte en haar bewoners/gebruikers. Rust, stijl, eigenheid en pure kwaliteit vormen de boventoon in al zijn projecten.

Thomas is in alle opzichten een sfeermaker, een warme netwerker en ‘gever’, die anderen vanzelf meeneemt in zijn positieve energie en creativiteit.

 

 

Caspar Zijlstra
Caspar Zijlstra is ‘groot geworden’ in het interieur. Zestien was Caspar toen hij zijn eerste baan in deze branche kreeg, en hij was meteen gegrepen. Na een studie interieurarchitectuur aan de Minerva kunstacademie in Groningen deed Caspar ervaring op bij architectuurstudio Skets en werkte hij in diverse interieur(design)winkels. Sinds 2013 versterkt hij (springers) interiors als allrounder: interieurs ontwerpen, tekenen, klantencontacten onderhouden en vooral héél veel organiseren en regelen.

Caspar is een groot liefhebber en kenner van modern design. Een conceptuele denker met veel gevoel voor service. En bovenal doortastend en bescheiden.